HLEB SA MAKOM by RUŽA 123

Vrlo često sam kod nje u gostima ali sad  mi je posebno zadovoljstvo da konačno i pripremim ponešto iz njene divne kuhinje.


U ovom krugu blogerske igre FBI rukavice koju je pokrenula Maja, naša domaćica je Mirjana iz daleke Australije i njen blog Cooking by Mirjana Ruža123.


Šta reći o njenoj kuhinji sem da je sjajna. Interesantni i kreativni recepti, lepe fotografije i još lepše prezentacije svega što sprema.
Ono što mene posebno privlači su njeni recepti, jasni, precizni i uglavnom bliski onome što se sprema i u mojoj kući.
Meso!Da se ne lažemo, moji, a bogami i ja volimo meso. Odabrala sam nekoliko recepata za prave ljubitelje istog. Takođe ako budem imala vremena, spremam se i za neku od fenomenalnih torti koje Mirjana pravi.
Za sad, isprobala sam njen hleb sa makom koji nam evo već treći dan ne silazi sa repertoara. Deca su prosto oduševljena. I kad se obrok završi, malo-malo odlaze u kuhinju i kidaju još po jedan komadić 😉...čisto onako da se zaslade!

Što se recepta za ovaj hleb tiče,savršen je. Pratila sam uputstva i prazadovoljna sam rezultatom. Jedino što sam silom prilika promenila  je mleko u prahu koje nisam imala pa sam dve trećine vode zamenila običnim mlekom.
                                                         
Još jednom, sve preporuke da probate ovaj divni  hleb!!!
.

Коментари

Анониман каже…
Ja mal ne volim ali ovo mi mirise dovdeeeee:)
Jovana каже…
SJAJAN HLEB!!
J e l e n a каже…
Meni je žao što kod Mirjane istraživanje ne traje do Septembra. Neverovatno kako mi je sve kod njenih recepta jasno, a kratko napisano. Ja se uvek raspišem. Meni je prelepo što ona uvek ima savršen prilog uz glavno jelo, što je meni slaba tačka. I ja sam ovaj hleb šmeknul. Prelepo!
Bite my cake каже…
jako lijepo i primamljivo izgleda ovaj kruh!
Dunja каже…
Jako ti je lijepo istala ova pletenica.
Andrea каже…
Krasno izgleda, a vjerujem i da je jako ukusan. :)
Branka - byB каже…
Mirjanina kuhinja je zbilja izvrsna, i ja ovih dana češće tamo navratim i ponešto isprobam. Ti si napravila ovaj odličan kruh i prekrasno si ga napravila. Super je !!