Par dana smo muž i ja bili sami.Muž je promenio posao,konačno ,nadamo se na bolje,ali i svaki novi početak traži dokazivanje pa on na istom ostaje po ceo dan :(
Iskoristila sam priliku da se opušteno družim sa drugaricama i uživam u beogradskim letnjim baštama:)
Moj dragi nije neki razmaženi tip ali bilo mi je žao da posle čitavog dana i "suve rane" ruča opet nešto iz "frižidera".
Tih par dana jeli smo uglavnom hranu pripremljenu za 20 min.
Evo jednog simpatičnog receptića preuzetog iz časopisa "Kuhinjica"
POTREBNO JE:
500 gr ćurećeg belog mesa
začin C
kari
so,biber
2 kašike maslinovog ulja
kockica putera
100 gr indijskog oraha
1 kašika brašna
200 ml mleka
400 gr barenih njoka
PRIPREMA:
Meso iseći na šnicle,začiniti i ispeći na zagrejanom ulju.Izvaditi šnicle i ostaviti na toplom mestu.U tiganj dodati puter i brašno,upržiti,naliti mlekom i kuvati dok se ne zgusne.Sos začiniti,dodati indijske orahe i barene njoke.
Iskoristila sam priliku da se opušteno družim sa drugaricama i uživam u beogradskim letnjim baštama:)
Moj dragi nije neki razmaženi tip ali bilo mi je žao da posle čitavog dana i "suve rane" ruča opet nešto iz "frižidera".
Tih par dana jeli smo uglavnom hranu pripremljenu za 20 min.
Evo jednog simpatičnog receptića preuzetog iz časopisa "Kuhinjica"
POTREBNO JE:
500 gr ćurećeg belog mesa
začin C
kari
so,biber
2 kašike maslinovog ulja
kockica putera
100 gr indijskog oraha
1 kašika brašna
200 ml mleka
400 gr barenih njoka
PRIPREMA:
Meso iseći na šnicle,začiniti i ispeći na zagrejanom ulju.Izvaditi šnicle i ostaviti na toplom mestu.U tiganj dodati puter i brašno,upržiti,naliti mlekom i kuvati dok se ne zgusne.Sos začiniti,dodati indijske orahe i barene njoke.
Коментари
Draga Jasna,da to je polumesečasti orah !!