PUNJENE PEČURKE

Dešava se da za večeru ili kada nam iznenada pristignu gosti ne znamo šta da poslužimo. Ukoliko imamo pakovanje šampinjona - eto ideje!!




POTREBNO JE:


  • - jedno jaje
  • - pakovaanje pečuraka
  • - nešto suhomesnato ( oko 150- 200 grama bičlo čega )
  • - malo sitno naseckanog kačkavalja
  • - 1,5 kašika pavlake
  • - 2 kašike majoneza
  • - malo origana
  • - malkice solui
  • - vlašca svežeg ili suvog
  • - origana......
  • - sitno seckane paprike
  • - seckanog paradajza......


PRIPREMA:

Sve dobro pomešati. Podmazati vatrostalnu posudu i u nju poredjati pečurke i napuniti ih.
Peći na 200 C nekih 20 tak minuta.



Poslužiti uz dobar hleb i naravno svežu salatu....bilo koju, ali preporučujem tarator ili mešanu sa obiljem paradajza.....




Uživajte!

Коментари

What's for dessert? каже…
Volim punjene šampinjone, a jaje je zanimljiv dodatak
Laka kuharica каже…
Punjene gljive uvijek su dobar izbor za lagano, a fino predjelo ili za neko okupljanje.
Tamara каже…
i ja često punim šampinjone na vrlo sličan način s puuuuuno parmezana
Petra Kranjica каже…
Fini, brzi ručak.
Just Cake Girl каже…
Odlična ideja!
Анониман каже…
obožavam punjene gljive, punim ih slično ovisno o stanju frižidera
Nada каже…
Odlično, gljive obožavam!