понедељак, 13. децембар 2010.

U POSETI KOD MIGNNONE

Dugo me nije bilo.
Iz raznoraznh razloga.
Neću sada o tome.Prosto su se izdešavale stvari koje su moju porodicu naterale da potpuno promeni organizacju života.Tačnije da konsoliduje redove. Ali u svakom lošem ima nešto dobro :))
Idemo dalje.
Ono što mi je nedostajalo je vreme koje sam provodila u kuhinji i na blogu.

Ipak nisam želela da dozvolim da propustim ovomesečne  kuvarigrice.Naime u ovom krugu ,dvomesečnom ,FBI rukavica , igrice koju je pokrenula mamajac,pod istragiom je blog La Cusine Creative,drage mignone.

Šta reći o blogu La cusine creative ? Ja ću jedino kazati da ga jako volim.Pomno ga pratim ,istražujem i vrlo često"prepisujem" Lanine recepte.Pošto su vrlo jasni,precizni i prilagodljivi našim uslovima nije mi se desilo da ne uspeju:)) Jedino što ću teško dostići je Lanina umešnost i preciznost u dekorisanju hrane.Što se mene tiče tu je neprevaziđena;))Iako je na žalost  lično ne poznajem ovako virtuelno se divim njenom umeću,kreativnosti i znanju u kuhinji  i bojim se da će uskoro na mom blogu biti više njenih nego mojih recepata :))
 Iako sam ,kao što rekoh, iz njenog menija  već štošta isprobala  ovoga puta kao ulaznicu za igrice postavljam šta drugo nego Kajzerice!Tolko o "prepisivanju:))
Da li još ima nekog ko ih nje isprobao???