JOŠ NAGRADA:))

 Školska godina se  uveliko zahuhtala.
Svakodnevno jurim od škole do vrtića i od vrtića do škole,na jedan pa na drugi pa na treći roditeljski sastanak,veće,savet roditela ,sastanak O+ i tako redom .Uveče kad "spakujem " decu na počinak a to je oko 9h,često mi se desi da zaspim zajedno sa njima.

U najboljem slučaju izdržim do 10 ,pola 11 i već sam u carstvu snova.

Nije da se žalim,odmarala sam čitavog leta:))
Ali uvek mi teško pada taj ulazak u sasvim novi dnevni ritam.Najteže mi je to ustajanje u pola 7:((
Odvedem stariju ćerku u školu ,mlađu u vrtić i oko osam sam ponovo kod kuće.Radim od 12h što nije ,složićete se ,uopšte loše.Naravno da za tih dva ,tri sata treba obaviti razne stvari i u početku sam se strašno nervirala što bilo šta da radim, gledam u sat.Čak me je jedno vreme grizla savest kad sednem i na brzinu popijem kafu uz TV ili Komp.Ko velim, mogu da pijem kafu i usput, dok nešto radim.
A onda sam rekla neću !
Imam i ja pravo na svojih sat vremena.Sat kad sam potpuno sama sa sobom(niko me ne zapitkuje ,ništa mi ne traže),mirno je( zgrada je gotovo potpuno prazna) ,niko ne zove(svi su ili na putu ili već na poslu) ,niko ne zvoni (sva deca su ili u vrtiću ili u školi).
Sama .Sa svojom kafom i( trudim se:)) lepim mislima.
Volim da uz kafu surfujem po Netu ali najviše da "prelistavam" vaše blogove.
Uživam ,diveći se vašoj kreativnosti,orginalnosti,pameti i duhovitosti.Ipak ono što me uvuklo u ovaj virtuelni svet je Dobronamernost.Pišem je velikim slovom jer to je jedna od ljudskih vrlina koje najviše cenim.
Svakom od nas prija lepa reč ali čak i kritiku lakše podnesemo kad je upućena sa dobrom namerom.
Na ovim našim,kulinarsko-blogerskim prostorima čula sam mnogo lepih reči i osetila puno dobrih namera.

Uf,zaista nemam nameru da ova moja priča preraste u patetiku ali obadujem se svakom vašem komentaru a kamoli  ne  Nagradi:))
Jutros sam od Miroslava koji ima blog Iz moje kuhinjice, dobila preslatku nagradu sve propraćenu lepim i pohvalnim rečima::))
Pa kako da se ne obradujem???
J a ću se baš kao i on zahvaliti u holivudskom stilu.
Hvala Miroslavu,svima vama,....mami....tati.   mužu...:)))
Nagradu prosleđujem sledećim blogovima:

Delicios for kids
Laka kuharica
La cussine kreative
Parfe Dunja
foodforthought
baker s corner..somewere in my kichen
Home made by B
Kašičica šećera i prstohvat soli
Gastrofusion
Jojini isprobani recepti

PRAVILA IGRE:
1.Dodajte logotip na svoj blog
2.Uz logotip stavite link nablog (osobu) koja vam je nagradu dodelila
3.Imenujte i dodelite nagradu drugima
4.Ostavite poruke o nagradama na nominovanim blogovima

IGRAJTE SE I UŽIVAJTE!!!!

Коментари

J e l e n a каже…
Hvala puno na nagradi! Meni je takođe sjajno što su sve blogerice zaista dobronamerne u svojim komentarima, što se sve družimo, zavirujemo jedna drugoj u kuhinju, delimo neka mala životna zadovoljstva i nezadovoljstva. Ostavila sam 3 recepta na Serbian caffe, tad i nikad više. Tamo možeš videti moju Esterhazi toru, o kojoj su zlonamerni jezici raspredali pola strane zašto je napisano Ešterhazi umesto Esterhazi, a to je bila samo najobočnija greška. Onda su pljuvali po slici i tako redom. Za recept za 3 tortice od sira imali su pregršt komentara na gramatičku ispravnost Roqueforta. Smučilo mi se, koliko su ljudi kod nas maliciozni. Onda sam pronašla sve vas i uplovila u vaš svet i za sad mi je divno, plovim i učim od vas. Hvala na nagradi!
Наташа каже…
Hvala ti od srca!!!! :*
Branka - byB каже…
Puno ti hvala na nagradi, jako si me razveselila i njome počastila !
Slažem se sa svime kako si opisala naše blogersko druženje, i ja se jednako tako osjećam i sretna sam što smo se svi skupa ovako našli u ovom našem virtuelnom svijetu.
I ne daj svoj sat uz šalicu kave..... ! :-)
mignonne каже…
Hvala puno na nagradici...divan post!;))) a evo, citam Jelenin prethodni komentar, zao mi je sto je imala lose iskustvo na prethodnom forumu, ali vazno da je ovde sada sa nama!;))
Moje iskustvo je sasvim drugacije, pre otprilike tri godine sam pocela da objavljujem receptice na Coolinarici, a onda sam na Minjin predlog (iz Minjine kuhinjice), pre nekih godinu dana pocela da pisem i na blogu...pa, malo tamo, pa malo ovde sa vama, i svuda mi je lepo, ovi trenuci kad listam receptice su moja oaza mira i inspiracije!;))
Jovana каже…
Draga hvala od srca na nagradici ! Jelena je skroz u pravu i delim njeno mišljenje da je ovo pravo mesto za nas , ljubitelje kuvanja, da se opustimo i uživamo u našem krugu, da razmenjujemo recepte, da se dopunjujemo, ispravljamo, hvalimo,a sve dobronamerno! VELIKO HVALA JOŠE JEDNOM I PUNO POZDRAVA OD SRCA! :-D
Jovana каже…
Draga hvala od srca na nagradici ! Jelena je skroz u pravu i delim njeno mišljenje da je ovo pravo mesto za nas , ljubitelje kuvanja, da se opustimo i uživamo u našem krugu, da razmenjujemo recepte, da se dopunjujemo, ispravljamo, hvalimo,a sve dobronamerno! VELIKO HVALA JOŠE JEDNOM I PUNO POZDRAVA OD SRCA! :-D