U Tadejinoj i Timninoj kuhinji

U ovom krugu FBI rukavica ,igrici koju je pokrenula mamajac istražuje se blog In T&T kitchen.
Šta reći o mami i ćerki koje zajedno kuvaju?

Sjajno,naravno!

Ako  mama još i odlično kuva , duhovita je i vrlo" oštrog pera" znajte da ćete se čitajući postove na njenom  blogu sigurno dobro zabaviti , pronaći  vrlo interesantne recepte i  veoma lepe fotografije.
Svašta sam odabrala da napravim po Tadejinim receptima ali na kraju jedva stigoh da isprobam tek neke.
Favorit je ipak Hleb sa orasima i jabukama  ili Orah kruščići sa jabukama

Jako mi je žao što nisam uspela da se pozabavim slikanjem.  Bilo je  marterijala ,pekla sam ga i  u kalupu i u običnom plehu.Medjutim hlebčić je fenomenalan a u gostima  su nam bili prijatelji i to više njih  tako da je  hleb  pojeden  u  rekordnom roku.
I  obzirom da je meni parametar za dobro ,ipak to da li ga deca hoće ili ne ,moram reći da je hleb zaista pokupio sve pohvale (za neke sam pakovala i za usput)
Recept nisam ni najmanje menjala ,sem što sam slučajno zaboravila da stavim biber.
Odličan je u kombinaciji sa gorgonzolom i paradajzom,za one koje vole jače ukuse ali može da se jede i bez ičega (kao što to radi moja starija ćerka)
Meni se jako sviđa i sa "Krem maslacem"
OBAVEZNO probajte!

Коментари

Casa de vainilla каже…
I ja sam kontala praviti ovaj hleb ali nisam postigla... Tvoj izgleda odlicno :)
Вера каже…
I ja sam ga radila i mnogo je dobar!
mignonne каже…
Izgleda bas fino, zaista je tesko odluciti se izmedju mnostva odlicnih receptica na ovom blogu sta napraviti...verujm da su gosti uzivali u svakom zalogaju!;)))
Tadeja каже…
Snežana, prije svega puno hvala na sudjelovanju, a onda i velika isprika što mije post promakao. Odlično izgledaju u tvojoj izvedbi i drago mi je ako su gosti uživali. :)