U ovom krugu FBI rukavica ,igrici koju je pokrenula mamajac istražuje se blog In T&T kitchen.
Šta reći o mami i ćerki koje zajedno kuvaju?
Sjajno,naravno!
Ako mama još i odlično kuva , duhovita je i vrlo" oštrog pera" znajte da ćete se čitajući postove na njenom blogu sigurno dobro zabaviti , pronaći vrlo interesantne recepte i veoma lepe fotografije.
Svašta sam odabrala da napravim po Tadejinim receptima ali na kraju jedva stigoh da isprobam tek neke.
Favorit je ipak Hleb sa orasima i jabukama ili Orah kruščići sa jabukama
Jako mi je žao što nisam uspela da se pozabavim slikanjem. Bilo je marterijala ,pekla sam ga i u kalupu i u običnom plehu.Medjutim hlebčić je fenomenalan a u gostima su nam bili prijatelji i to više njih tako da je hleb pojeden u rekordnom roku.
I obzirom da je meni parametar za dobro ,ipak to da li ga deca hoće ili ne ,moram reći da je hleb zaista pokupio sve pohvale (za neke sam pakovala i za usput)
Recept nisam ni najmanje menjala ,sem što sam slučajno zaboravila da stavim biber.
Odličan je u kombinaciji sa gorgonzolom i paradajzom,za one koje vole jače ukuse ali može da se jede i bez ičega (kao što to radi moja starija ćerka)
Meni se jako sviđa i sa "Krem maslacem"
OBAVEZNO probajte!
Šta reći o mami i ćerki koje zajedno kuvaju?
Sjajno,naravno!
Ako mama još i odlično kuva , duhovita je i vrlo" oštrog pera" znajte da ćete se čitajući postove na njenom blogu sigurno dobro zabaviti , pronaći vrlo interesantne recepte i veoma lepe fotografije.
Svašta sam odabrala da napravim po Tadejinim receptima ali na kraju jedva stigoh da isprobam tek neke.
Favorit je ipak Hleb sa orasima i jabukama ili Orah kruščići sa jabukama
Jako mi je žao što nisam uspela da se pozabavim slikanjem. Bilo je marterijala ,pekla sam ga i u kalupu i u običnom plehu.Medjutim hlebčić je fenomenalan a u gostima su nam bili prijatelji i to više njih tako da je hleb pojeden u rekordnom roku.
I obzirom da je meni parametar za dobro ,ipak to da li ga deca hoće ili ne ,moram reći da je hleb zaista pokupio sve pohvale (za neke sam pakovala i za usput)
Recept nisam ni najmanje menjala ,sem što sam slučajno zaboravila da stavim biber.
Odličan je u kombinaciji sa gorgonzolom i paradajzom,za one koje vole jače ukuse ali može da se jede i bez ičega (kao što to radi moja starija ćerka)
Meni se jako sviđa i sa "Krem maslacem"
OBAVEZNO probajte!
Коментари