KROMPIR SALATA SA RUKOLOM

Zaista sam imala nameru da se svojski potrudim ovog meseca oko igriceFBI rukavice ,koju je osmislila mamajac.mamajac Odabrala sam brdo lepih recepata,naročito slatkiša,kojim Gastrodivin blog obiluje .ALI!!
Ali znate onu-"Ja planiram,a Bog mi se smeje..."
Nemam vremena čak ni da napišem koju o tome šta se sve dešava.
Nema veze ,neki drugi put.
Da mi ne bi bilo žao što baš ništa ne uradih evo još jednog receptića sa Gastrodivinog bloga u mojoj izvedbi
Super je!
Pravi prolećni!!!


Posted by Picasa

Коментари

Вера каже…
Lagana salatica,rukolu jos nisam probala.Prosli post ti je bio odličan,ali nazalost nije se dalo ostaviti komentar,probala sam vise puta...:)
stocicu postavi se каже…
Hvala draga Vera,lepa reč uvek prija ,kad god došla!
Alanvla каже…
U mojoj se kući ovakva salata vrlo često jede, pogotovo sad u ovo vrijeme! Uživaj!
Unknown каже…
I meni se sviđa ova salatica!
stocicu postavi se каже…
Za mene je rukola pravo otkrovenje!
Figlia della Luna каже…
Pa gde je recept?!
stocicu postavi se каже…
Draga Mirela ,recept možeš naći na Gastrodivinom blogu,salata je pravljena po njenom receptu!
Figlia della Luna каже…
:) hvala najlepse!
Iskrena каже…
Iskreno, procitam jedan blog, kao da sam procitala SVE I JEDAN od svih ti frendica... pisete iste recepte, stavljate iste slike, niste niti jedna orginalne... a sada znam neces objaviti moj komentar, no nebitno mi.... ja tudje recepte nikada ne objavljujem, prosto napravim NESTO SVOJE a istina je da pronadjoh nesto SVOJE i na tvom blogu, no ne smatram niti tebe niti onog gdje si procitala taj recept kao lopova, prosto zato jer vas je preko 30tak istih... blah...
stocicu postavi se каже…
Draga Iskrena ,ako si pažljivo pročitala post, ova salata je objavljena u okviru igrice FBI rukavice koju je osmislila Mamajac.Cilj je da se istražuju tuđi blogovi i isprobavaju TUĐI recepti :))Ovoga puta je pod istragom bio blog Gastrodiva,pa je recept njen:))
Što se orginalnosti i kuvanja tiče ,za druge ne znam a i ne bavim se time.Ja lično volim da kuvam i kuvam samo za svoju porodicu:))znači nisam profesionalac:)
Recepte sam još kao devojčica počela da zapisujem ,najpre od mame i rođaka a onda iz raznih časopisa,tada nije bilo Interneta:)
Tada nije bilo priče o zaštiti nautorskih prava;)pa nisam uvek zapisivala ko je autor:))
Danas kad koristim nečiji recept ,trudim sam da navedem čiji je ili gde sam ga pronašla.
Mišljenja sam da je sa orginalnošću kod kuvanja slično kao i kod pisanja,reči kao i gomila namirnica postoje još od praistorije,da bi postao dobar pisac moraš mnogo knjiga da pročitaš,da bi postao dobar kuvar moraš mnogo jela da spremiš:))Tuđih ili sa malim izmenama po svom ukusu:))
Pisanje bloga je moj hobi u tome uživam i opušta me pa se ne sekiram oko da li sam nekog zadivila svojom orginalnošću:))
Ipak hvala na komentaru,razmisliću šta mogu da uradim po tom pitanju;)
Veliki pozdrav