Julie and Julia

Juče sam,pošto sam se malo ukočila,pošto sam na raspustu,pošto sam odvela klinceze kod babe i dede.našla malo vremena da uživam.Gledala sam film u kom glavnu ulogu igra Meril Strip ,moja omiljena glumica,koji je lagan,zabavan i ima veoma interesantnu temu.Topla preporuka blogerima koji se bave kuvanjem.Pogledajte:JULIE AND JULIA!!!

Коментари

Laka kuharica каже…
Zdravo Snežana! Baš mi je drago što si spomenula ovaj film. Ja sam pročitala knjigu, Julie & Julia: a year of cooking dangerously, film nisam vidjela. Kako vjerujem da je Meryl Streep dobra u njemu, gledati ću ga samo zbog nje i da vidim koliko se razlikuje u odnosu na knjigu. Knjiga me je zaintrigirala prvih 50.ak stranica, a kasnije mi je bila malo pretjerana. Uglavnom, čitala sam i bolje knjige na temu hrane, tj. kuhanja.
stocicu postavi se каже…
Ja nažalost,ili možda i sreću,ako kažeš da knjiga nije ostavila neki utisak na tebe,nisam čitala knjigu.Film me je zaista opustio i nasmejao.Meril Strip je po običaju suuupeer.A i tema mi je trenutno,obzirom da sam nova u blogerskom svetu,baš interesantna.
Pogledaj pa proceni.Pozdrav!